Rendszerüzenet

Facebook

Twitter

©2024 FOME
Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete

Hétfőtől - Péntekig

díjmentes fogyasztóvédelmi tanácsadás

+36 80 496 001

info@fogyasztovedok.hu

Facebook

A Lisszabonban megrendezésre kerülő regionális workshopon való jelentkezés határidejét meghosszabbították!

A Lisszabonban megrendezésre kerülő regionális workshopon való jelentkezés határidejét meghosszabbították!

Mi újság?

A Lisszabonban megrendezésre kerülő regionális workshopon való jelentkezés határidejét meghosszabbították! A workshop nagyszerű alkalom lesz arra, hogy találkozzon más CLR oktatókkal, meghallgassák a legjobb gyakorlatokat, és megvitassák, hogyan lehet a KKV-kat a legjobban felkészíteni. A rendezvényen való részvételhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot május 8-ig. 20 résztvevőt választunk ki és fedezzük utazási és szállásköltségüket. Ne várjon!


Sikertörténet

Hol lehet legjobban megszervezni a képzést?

Elképzelhető, hogy a legtöbb kkv a fővárosban található, de a különböző városok, köztük a kisebb városok megcélzása is jó lehetőség.

Ez az, amit magyar vezetőképzőnk, Dr. Fazekas Judit tartott szem előtt, amikor Debrecenben szervezett képzést.

Úgy vélte, hogy olcsóbb lenne képzést szervezni egy másik városban, mint Budapesten. Helyi kapcsolattartó pontokat használt fel arra, hogy olyan új résztvevőkhez fordulhasson, akik nem jutnak el a fővárosba, hogy képzést kapjanak.

Ugyanakkor, mivel a város jól kapcsolódik Budapesthez, a főváros résztvevői is részt vehetnek. Ő is adaptálta a programot a résztvevők igényeihez, és két témával egészítette ki az eredeti napirendet, ami a képzést még inkább relevánsnak tette.


Tipp az oktatók számára

A képzés során fontos, hogy a résztvevők különböző dolgokat végezzenek, hogy a figyelmük fenntartható maradjon. 

Ideális esetben a résztvevők mozogni kell, párokban dolgozni, meghallgatni egy előadást, majd egy másikat, részt venni néhány vetélkedőben stb.

Fontos az ismétlések elkerülése és a ritmusok és pozíciók megváltoztatása: az egyik feladatot ülve kell megcsinálni, a másikat pedig állva; egy pillanatra egy személyt hallgatnak, majd csoportos munkát végeznek, ahol aktívan részt vesznek, stb.

A CLR képzés módszertant kínál interaktív pillanatokra, amelyek segítenek a résztvevők figyelmének fenntartásában és megragadásában. Az oktatókra vonatkozó iránymutatások mellett ne feledje, hogy a projekt különböző eszközöket is létrehozott, például a kvízeket, és videókat is. Modulonként két videó, egy „teaser” és egy „magyarázó videó” található. Megtalálhatja őket a weboldalon és a YouTube-on.


A hónap anyaga

A résztvevők keményen dolgoztak a képzés során, és sokat tanultak a fogyasztói jogról. Jutalmazza őket egy CLR-tanúsítvánnyal, amely lehetővé teszi számukra, hogy megmutassák és igazolják, hogy részt vettek a tanfolyamon!

A tanúsítványsablont a www.consumerlawready.eu weboldalon találja, amennyiben Ön jóváhagyott tréner a rendszerben. Ezután módosíthatja a tanúsítványt azzal, hogy megemlíti, hogy hol és mikor történt a képzés, és mi a neve a résztvevőnek.


Naptár

• május 16. | 9:30 - 15:00 - „Mindent az e-boltokban történő értékesítésről”, Prága (Cseh Köztársaság).

• május 24. | 9:30 - 15:00 - „Mindent az e-boltokban történő értékesítésről”, Brno (Cseh Köztársaság).

• június 6. | 9:30 - 15:00 - „Panaszok vagy elégedett ügyfelek”, Prága (Cseh Köztársaság).

• Június 13. | 9:30 - 15:00 - „Panaszok vagy elégedett ügyfelek”, Brno (Cseh Köztársaság).


Jelentkezzen bármelyik cseh tréningre a www.consumerlawready.eu weboldalon vagy a linken keresztül.

• Május 16. - Charlie Mernagh ingyenes egy órás beszélgetése a Tipperary megyei Kamara hálózati rendezvényen (Írország).

• Június 19. - A Clonmelben végzett képzést követő beszélgetés (Írország)


Ne felejtse el bemutatni a képzést a www.consumerlawready.eu oldalon, és tájékoztasson minket erről az info@consumerlawready.eu címen.